Poligami

Versi: Cak Dikin ft. Nonik Aprilia

Lk :
Aduh yayi, mbok turu iki wis wengi
Yen tak sawang sawang,
Sliramu ketoke ora tenang
Mung klisikan, ono kang ngganggu pikiran
Mbok yo omong, ben ati ora mbentoyong

Pr :
Aduh kangmas, opo hawane sing panas
Ning yen tak gagas-gagas
Atiku kok kroso kemramyas
Jaman iki lagi model poligami
Aku wedi, mengko yen mbok tinggal rabi

Lk :
Wee.. lha kojur, kamu bicara ngelantur
Akang bilang, tak mungkin cinta bercabang

Pr :
Orang bilang, memang lidah tak bertulang
Janji sayang, ndak tau punya simpanan

Lk :
Ku…sadari, kamu takut poligami
Karna cintamu memang tulus dan suci

Pr :
Poligami, bikin momok para istri
Jujur saja, kurang apa aku ini

reff :
Lk :
Aduh yayi, mbok turu iki wis wengi
Yen tak sawang sawang,
Sliramu ketoke ora tenang
Mung klisikan, ono kang ngganggu pikiran
Mbok yo omong, ben ati ora mbentoyong

Pr :
Aduh kangmas, opo hawane sing panas
Ning yen tak gagas-gagas
Atiku kok kroso kemramyas
Jaman iki lagi model poligami
Aku wedi, mengko yen mbok tinggal rabi

Lk :
Wee.. lha kojur, kamu bicara ngelantur
Akang bilang, tak mungkin cinta bercabang

Pr :
Orang bilang, memang lidah tak bertulang
Janji sayang, ndak tau punya simpanan

Lk :
Ku…sadari, kamu takut poligami
Karna cintamu memang tulus dan suci

Pr :
Poligami, bikin momok para istri
Jujur saja, kurang apa aku ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *