Memanikmu

“Memanikmu” versi Putri

Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
Pindho retno kang katon malelo..
Pewelingku giyo tansah eling,
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..

Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
Kang setuhu dadi tetaline,
Atiku kang tansah anandang kasmaran..

Wong kuning kembang jroning atiku,
Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
aku kang nandang bronto..
Lilanono caket mring sliramu,
Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..

Tak anti a neng gisik samudro,
Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
Tondho anteping tresno,
sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..

reff:
Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
Pindho retno kang katon malelo..
Pewelingku giyo tansah eling,
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..

Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
Kang setuhu dadi tetaline,
Atiku kang tansah anandang kasmaran..

Wong kuning kembang jroning atiku,
Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
aku kang nandang bronto..
Lilanono caket mring sliramu,
Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..

Tak anti a neng gisik samudro,
Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
Tondho anteping tresno,
sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *