Memanikmu



Versi: Putri

Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
Pindho retno kang katon malelo..
Pewelingku giyo tansah eling,
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..

Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
Kang setuhu dadi tetaline,
Atiku kang tansah anandang kasmaran..

Wong kuning kembang jroning atiku,
Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
aku kang nandang bronto..
Lilanono caket mring sliramu,
Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..

Tak anti a neng gisik samudro,
Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
Tondho anteping tresno,
sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..

reff:
Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
Pindho retno kang katon malelo..
Pewelingku giyo tansah eling,
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..

Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
Kang setuhu dadi tetaline,
Atiku kang tansah anandang kasmaran..

Wong kuning kembang jroning atiku,
Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
aku kang nandang bronto..
Lilanono caket mring sliramu,
Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..

Tak anti a neng gisik samudro,
Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
Tondho anteping tresno,
sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cuhlovci]
[ar: Putri]
[ti: Memanikmu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:00.06]Memanikmu
[00:00.06]by: Putri
[00:11.06]
[00:13.06]>>>
[00:14.06]>>
[00:15.06]>
[00:16.06]Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
[00:23.61]Pindho retno kang katon malelo..
[00:30.53]Pewelingku giyo tansah eling,
[00:37.27]Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..
[00:44.82]Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
[00:51.44]Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
[00:58.92]Kang setuhu dadi tetaline,
[01:05.60]Atiku kang tansah anandang kasmaran..
[01:13.21]
[01:25.26]Wong kuning kembang jroning atiku,
[01:32.31]Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
[01:39.17]aku kang nandang bronto..
[01:43.60]Lilanono caket mring sliramu,
[01:48.53]Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..
[01:56.83]
[02:04.51]Tak anti a neng gisik samudro,
[02:10.62]Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
[02:17.36]Tondho anteping tresno,
[02:21.42]sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
[02:27.08]Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..
[02:34.82]
[03:00.50]>>>
[03:01.50]>>
[03:02.50]>
[03:03.50]Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu,
[03:10.50]Pindho retno kang katon malelo..
[03:16.99]Pewelingku giyo tansah eling,
[03:23.85]Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing..
[03:30.78]Rino wengi aku mung tansah ngenteni,
[03:37.64]Tan pegatan nyidam tetesing tresno..
[03:44.88]Kang setuhu dadi tetaline,
[03:51.37]Atiku kang tansah anandang kasmaran..
[03:58.67]
[04:11.90]Wong kuning kembang jroning atiku,
[04:19.20]Nasibku kang ngrenggani dadi usadane,
[04:25.51]aku kang nandang bronto..
[04:30.62]Lilanono caket mring sliramu,
[04:36.43]Tansah gandheng renteng koyo mimi mintuno..
[04:44.16]
[04:50.59]Tak anti a neng gisik samudro,
[04:57.70]Lelambaning asmoro ombak ing prasetyo..
[05:04.19]Tondho anteping tresno,
[05:08.00]sineksenku mung sak ngglarit mendhung,
[05:14.16]Atiku kang wuyung yen tan gambuh hanglayung..
[05:22.46]
————–
Preview:

Advertisements

4 thoughts on “Memanikmu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s