Kalah Karo Bondo

Versi: Yanty Agita

Naliko aku moco layangmu
Sumedot roso atiku
Awan bengi ora iso turu
Amung mikirke sliramu

Durung nganti genep pitung sasi
Sliramu ninggalke janji
Janji setio nganti tekan pati
Saiki sliramu lali

Loro atiku loro
Aku kuciwo
Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu bakal tego

Pedote roso tresno
Ati nelongso
Arep wadul karo sopo
Tresno kalah karo bondo

Durung nganti genep pitung sasi
Sliramu ninggalke janji
Janji setio nganti tekan pati
Saiki sliramu lali

reff :
Loro atiku loro
Aku kuciwo
Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu bakal tego

Pedote roso tresno
Ati nelongso
Arep wadul karo sopo
Tresno kalah karo bondo

Durung nganti genep pitung sasi
Sliramu ninggalke janji
Janji setio nganti tekan pati
Saiki sliramu lali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *