Janji Cidro


Novita_1
Versi: Novita

Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Kowe wis bedo, uripmu mulyo
Kok banjur lali karo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wis mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lboubqch]
[ar: Novita]
[ti: Janji Cidro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:00.03]Janji Cidro – Novita
[00:20.03]
[00:22.03]>>>
[00:23.03]>>
[00:24.03]>
[00:25.03]Mas opo kowe ra eling,
[00:28.03]Marang janji prasasti..
[00:32.26]Tresnamu iku sayangmu iku,
[00:37.12]Ora kaliyo kanggo aku..
[00:41.16]Wis suwe aku ngenteni,
[00:44.79]Kang bakal nyenengke ati..
[00:49.20]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[00:53.43]Jebul malah kanggo wong liyo..
[00:57.43]
[00:59.16]Cukup semene aku ngugemi,
[01:03.51]Roso tresno lan sayang iki..
[01:08.30]Cukup semene kowe nyidrani,
[01:11.92]Janji kang wus mbok tanam
[01:15.91]neng jeroning ati..
[01:18.59]
[01:22.01]>>>
[01:23.01]>>
[01:24.01]>
[01:25.01]Naliko jaman semono,
[01:28.31]Susah seneng urip bareng..
[01:32.77]Kowe wis bedo uripmu mulyo,
[01:37.23]Kok banjur lali karo aku..
[01:42.02]Wis suwe aku ngenteni,
[01:45.33]Kang bakal nyenengke ati..
[01:49.62]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[01:54.10]Jebul malah kanggo wong liyo..
[01:58.02]Cukup semene aku ngugemi,
[02:01.88]Roso tresno lan sayang iki..
[02:06.60]Cukup semene kowe nyidrani,
[02:10.22]Janji kang wis mbok tanam
[02:13.57]neng jeroning ati..
[02:16.91]
[02:31.01]>>>
[02:32.01]>>
[02:33.01]>
[02:34.01]Mas opo kowe ra eling,
[02:37.21]Marang janji prasasti..
[02:41.42]Tresnamu iku sayangmu iku,
[02:45.77]Ora kaliyo kanggo aku..
[02:50.26]Wis suwe aku ngenteni,
[02:54.10]Kang bakal nyenengke ati..
[02:58.46]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[03:02.88]Jebul malah kanggo wong liyo..
[03:06.92]Cukup semene aku ngugemi,
[03:11.23]Roso tresno lan sayang iki..
[03:15.57]Cukup semene kowe nyidrani,
[03:19.23]Janji kang wus mbok tanam
[03:22.29]neng jeroning ati..
[03:25.51]Naliko jaman semono,
[03:29.56]Susah seneng urip bareng..
[03:33.85]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[03:38.32]Jebul malah kanggo wong liyo..
[03:43.03]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s