Janji Cidro

Versi: Novita

Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Kowe wis bedo, uripmu mulyo
Kok banjur lali karo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wis mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *