Sing kuwat

Versi: Reni Farida

Saat iki riko nong ngendi
Sun ngenteni opo keroso
Wengi iki riko nong ngendi
Sun ngenteni opo keroso

Sing kuwat ninggal nong ati
Sing kuwat sing biso lali
Sing kuwat ninggal nong ati
Sing kuwat aduh kelendi

Ha…ha…ha…ha…ha…
Arep turu eling nong riko
Dinggo mangan sing keroso sego
Kelebek’e katon katonen
Ati bingung sing karuan

reff :
Saat iki riko nong ngendi
Sun ngenteni opo keroso
Wengi iki riko nong ngendi
Sun ngenteni opo keroso

Sing kuwat ninggal nong ati
Sing kuwat sing biso lali
Sing kuwat ninggal nong ati
Sing kuwat aduh kelendi

Ha…ha…ha…ha…ha…
Arep turu eling nong riko
Dinggo mangan sing keroso sego
Kelebek’e katon katonen
Ati bingung sing karuan

Sing kuwat ninggal nong ati
Sing kuwat sing biso lali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *