Ngalamun

Versi: Didi kempot

Ngalamun, amergo atiku bingung
Turu dewe tanpo bantal tanpo sarung
Bantalku mung tangan
Kemulku mung roso sayang
Koyo ngene rasane wong kasmaran

Ngalamun, saben dino nyawang wuwung
Arep seneng pungkasane dadi wurung
Awak kari balung, lemes koyo tanpo sumsum
Koyo ngene rasane wong nandang wuyung

reff :
Sopo wonge sing ora nelongso
Kloro loro atiku keloro loro

Sopo wonge sing ora gelo
Jare setyo, saiki kok ninggal lungo

Ngalamun, amergo atiku bingung
Turu dewe tanpo bantal tanpo sarung
Bantalku mung tangan
Kemulku mung roso sayang
Koyo ngene rasane wong kasmaran

reff :
Sopo wonge sing ora nelongso
Kloro loro atiku keloro loro

Sopo wonge sing ora gelo
Jare setyo, saiki kok ninggal lungo

Ngalamun, saben dino nyawang wuwung
Arep seneng pungkasane dadi wurung
Awak kari balung, lemes koyo tanpo sumsum
Koyo ngene rasane wong nandang wuyung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *