Loro Ati (rina amelia)

Versi: Rina Amelia

Aku ra ngiro,
Kowe tego nglanggar janji..
Koyo wis kelangan roso,
Tonggomu dewe kok tego ngelakoni..

Nganti saiki,
Aku tetep loro ati..
Angel anggonku nglalekke,
Kadhung nyatane iki ngremuk ati..

Nanging digelanono,
Kabeh mau wis dumadi..
Nadyan loro ning dhodho,
Aku tetep iso nompo..

Sepisan iki,
Aku paring pangapuro..
Ojo nganti mbok baleni,
Penggawean mendem gawe loro ati..

reff :
Aku ra ngiro,
Kowe tego nglanggar janji..
Koyo wis kelangan roso,
Tonggomu dewe kok tego ngelakoni..

Nganti saiki,
Aku tetep loro ati..
Angel anggonku nglalekke,
Kadhung nyatane iki ngremuk ati..

Nanging digelanono,
Kabeh mau wis dumadi..
Nadyan loro ning dhodho,
Aku tetep iso nompo..

Sepisan iki,
Aku paring pangapuro..
Ojo nganti mbok baleni,
Penggawean mendem gawe loro ati..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *