Wis cukup

Versi: Didi Kempot

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo

Aku ra loro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti ditinggalke

reff :
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo

reff :
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *