Lungsuran

Versi: Didi Kempot

Bodone kurang sesasi
Anakku uwis mbingungi
Njaluk kathok njaluk klambi
[Ya Alloh ya Robbi]
Pingin nangis mripat iki
Nelongso rasaning ati
Aduh gusti….

Pingin nyolong ora wani
Mlebu neroko uwis mesti
Panase ngungkuli geni
[Naudzubillah min dzalik]
Luwih becik dilakoni
Nganggo lungsuran sing wingi
Nerimo kahanan iki…

reff :
[Dialog]
Wis to nduk,
Ojo njaluk sing neko-neko to,
Bapakmu kuwi wong nganggur

Barang anyar mas, sing dituku
Uwis suwek, benike wis ilang telu
Barang anyar dik, aku setuju
Mung lungsuran, sing penting resik atimu

Bodone kurang sesasi
Anakku uwis mbingungi
Njaluk kathok njaluk klambi
[Ya Alloh ya Robbi]
Pingin nangis mripat iki
Nelongso rasaning ati
Aduh gusti….

Pingin nyolong ora wani
Mlebu neroko uwis mesti
Panase ngungkuli geni
[Naudzubillah min dzalik]
Luwih becik dilakoni
Nganggo lungsuran sing wingi
Nerimo kahanan iki…

reff :
[Dialog]
Wis to nduk,
Ojo njaluk sing neko-neko to,
Bapakmu kuwi wong nganggur

Barang anyar mas, sing dituku
Uwis suwek, benike wis ilang telu
Barang anyar dik, aku setuju
Mung lungsuran, sing penting resik atimu

reff :
[Dialog]
Yo mugo mugo,
Bapakmu ndang kerjo maneh nduk,
Mbesuk mesti tak tukokke,
Mesti tak tukokke

Barang anyar mas, sing dituku
Uwis suwek, benike wis ilang telu
Barang anyar dik, aku setuju
Mung lungsuran, sing penting resik atimu

Bodone kurang sesasi
Anakku uwis mbingungi
Njaluk kathok njaluk klambi
[Ya Alloh ya Robbi]
Pingin nangis mripat iki
Nelongso rasaning ati
Aduh gusti….

Pingin nyolong ora wani
Mlebu neroko uwis mesti
Panase ngungkuli geni
[Naudzubillah min dzalik]
Luwih becik dilakoni
Nganggo lungsuran sing wingi
Nerimo kahanan iki…

reff :
[Dialog]
Wis to nduk,
Ojo njaluk sing neko-neko to,
Bapakmu kuwi wong nganggur

Barang anyar mas, sing dituku
Uwis suwek, benike wis ilang telu
Barang anyar dik, aku setuju
Mung lungsuran, sing penting resik atimu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *