Kumpul Anak Bojo

Versi: Indah Andira

Suwe nggonku ngenteni
Wong kang dadi leng lenge ati
Rino wengi aku mung tansah dungo
Mergo anakmu keloro loro

Mas sepurane wae
Ra sengojo aku ninggal suwe
Koyo-koyo gusti sing ngelingake
Bali kumpul anak lan bojone

Wis ojo mbok tinggal lungo
Bungah susah dilakoni
Pancen ngono opo wis trimo
Yen trimo aku ra bakal lungo

Lungo adoh iku paedahe opo
Yen nang kene ora kurang bondo dunyo
Mumpung durung kagoda rumah tanggane
Becik bali kumpul anak lan bojone

reff :
Suwe nggonku ngenteni
Wong kang dadi leng lenge ati
Rino wengi aku mung tansah dungo
Mergo anakmu keloro loro

Mas sepurane wae
Ra sengojo aku ninggal suwe
Koyo-koyo gusti sing ngelingake
Bali kumpul anak lan bojone

Wis ojo mbok tinggal lungo
Bungah susah dilakoni
Pancen ngono opo wis trimo
Yen trimo aku ra bakal lungo

Lungo adoh iku paedahe opo
Yen nang kene ora kurang bondo dunyo
Mumpung durung kagoda rumah tanggane
Becik bali kumpul anak lan bojone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *