Wenehono Wektu


Eny-Sagita
Versi: Eny Sagita

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

reff:
Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu
——————
[ver: lyrics]
[id: hnunnlch]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Wenehono Wektu]
[al: Jan Dhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:00.04]Wenehono Wektu
[00:00.04]by : Eny Sagita
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Pr: Sayang, sak durunge lungo
[00:37.94]Pr: Wenehono wektu
[00:41.47]Pr: Aku ngesun pipimu
[00:45.26]Pr: Lan ngelus rambutmu
[00:49.14]
[00:51.04]Lk: Sayang, sak durunge lungo
[00:55.95]Lk: Tak wenehi wektu
[00:59.56]Lk: Pean ngekep awakku
[01:03.36]Lk: Sak kuate rindumu
[01:07.03]
[01:16.16]Pr: Tak jaluk ojo nganti suwe
[01:21.32]Pr: Nggonmu ninggal aku,
[01:24.62]Pr: ono kene dewe
[01:29.48]Pr: Tak jaluk mung sedelo wae
[01:35.58]Pr: Ora sak lawase,
[01:39.13]Pr: enggal bali rene
[01:43.35]
[01:45.19]Lk: Sayang, sak durunge lungo
[01:49.70]Lk: Tak wenehi wektu
[01:53.50]Lk: Pean ngekep awakku
[01:57.23]Lk: Sak kuate rindumu
[02:00.91]
[02:03.14]Pr: Sayang, sak durunge lungo
[02:07.67]Pr: Wenehono wektu
[02:11.29]Pr: Aku ngesun pipimu
[02:15.33]Pr: Lan ngelus rambutmu
[02:19.38]
[02:46.27]>>>
[02:47.27]>>
[02:48.27]>
[02:49.27]Pr: Sayang, sak durunge lungo
[02:53.99]Pr: Wenehono wektu
[02:57.85]Pr: Aku ngesun pipimu
[03:01.52]Pr: Lan ngelus rambutmu
[03:05.43]
[03:07.05]Lk: Sayang, sak durunge lungo
[03:12.03]Lk: Tak wenehi wektu
[03:15.82]Lk: Pean ngekep awakku
[03:19.50]Lk: Sak kuate rindumu
[03:23.67]
[03:32.26]Pr: Tak jaluk ojo nganti suwe
[03:37.48]Pr: Nggonmu ninggal aku,
[03:41.83]Pr: ono kene dewe
[03:45.95]Pr: Tak jaluk mung sedelo wae
[03:51.79]Pr: Ora sak lawase,
[03:55.65]Pr: enggal bali rene
[04:00.19]
[04:01.15]Lk: Sayang, sak durunge lungo
[04:05.98]Lk: Tak wenehi wektu
[04:09.77]Lk: Pean ngekep awakku
[04:14.50]Lk: Sak kuate rindumu
[04:18.92]
[04:20.41]Pr: Sayang, sak durunge lungo
[04:25.08]Pr: Wenehono wektu
[04:28.68]Pr: Aku ngesun pipimu
[04:32.35]Pr: Lan ngelus rambutmu
[04:36.90]
————–
Preview:

3 thoughts on “Wenehono Wektu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s