Wenehono Wektu

Versi: Eny Sagita

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

reff:
Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk:
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr:
Sayang, sak durunge lungo
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *