Udan Kangen

Versi: Indah Andira ft. Cak Rul

Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadhung gawe nesu..
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin..

Ft:
Udan kangen, pancen kangen..
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung..

Pr :
Neng sajane aku wis balen nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso..
Nanging yen digawe loro,
Ora trimo, aku ora trimo..

Lk :
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis..
Nanging dudu ayune..,
Nanging dudu manise..

Ft:
Sing keno nggo brayan sak lawase..

reff :
Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadhung gawe nesu..
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin..

Ft:
Udan kangen, pancen kangen..
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung..

Pr :
Neng sajane aku wis balen nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso..
Nanging yen digawe loro,
Ora trimo, aku ora trimo..

Lk :
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis..
Nanging dudu ayune..,
Nanging dudu manise..

Ft:
Sing keno nggo brayan sak lawase..
Sing keno nggo brayan sak lawase..

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *