Sabar Segalane (Kelakon)

Versi: Tatim S.ft. Iim Lismaynita

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

Lk :
Pirang wulan lawase
Pirang taun jamane
Rasa pegel sun ngarep-ngarepe
Ujian syukur alhamdulillah
Karo kang Maha Suci Mulia

Kelaksana bareng sagena

reff :
Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim

Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim

Duet :
Muga-muga sawise kita bungah
Aja pada kita sulaya
Muga-muga sawise kita seneng
Segala suka duka bareng-bareng

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

reff :
Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim

Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim

Duet :
Muga-muga sawise kita bungah
Aja pada kita sulaya
Muga-muga sawise kita seneng
Segala suka duka bareng-bareng

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *