Ngadu Telu

Lirik Lagu Campursari ke-350
Versi: Dian Prima

NAJAN NGEBAKTI, ATI SERING NAPSU
SUN DUE LAKI DIWAYU TELU
NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA
RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

RUWETE ALAS DURUNG SEPIRA
LUWI RUWETE PIKIRAN KULA
BLENAK TEMEN NGALKONI WAYUAN
LANANG SIJI GAYANG GAYANGAN

reff :
PENGENE WONG WADON, LAKI AJA WAYUAN
SEBAB WONG WAYUAN GAMPANG TUKARAN

ANA PRIBASANE, MANUK PUYU DIKANDANG
NAPSU WONG DIWAYU REBUTAN LANANG
WADON TELU DIWAYU, KAKANG AREP NGADU

RUWETE ALAS DURUNG SEPIRA
LUWI RUWETE PIKIRAN KULA
BLENAK TEMEN NGALKONI WAYUAN
LANANG SIJI GAYANG GAYANGAN

reff :
PENGENE WONG WADON, LAKI AJA WAYUAN
SEBAB WONG WAYUAN GAMPANG TUKARAN

ANA PRIBASANE, MANUK PUYU DIKANDANG
NAPSU WONG DIWAYU REBUTAN LANANG
WADON TELU DIWAYU, KAKANG AREP NGADU

NAJAN NGEBAKTI, ATI SERING NAPSU
SUN DUE LAKI DIWAYU TELU
NAJAN CUKUP HARTA LAN BENDA
RUMAH TANGGA KURANG SEMPURNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *