Manukmu Ora Manggung

Versi: Jaya S.Hadi ft. Ratna

Lk :
Biyen kowe seneng manuk kutut
Tak gawakke dik, mergo aku kepincut
Nadyan sliramu, ra pati ayu
Nanging aku tetep cinta padamu

Pr :
Bener mas, aku arep matur jujur
Kowe ngganteng, dasar gede duwur
Nanging aku getun ra keduwung
Mergo manukmu ora biso manggung

reff :
Pr : Jare dicedhaki mas
Lk : Manukku manggung
Pr : Wayah esuk mas
Lk : Manukku manggung

Pr :
Ning nyatane, saiki malah wurung
Yen ra manggung mas
Luwih becik pulang kampung

Gemes, gemes gemes, aku gemes gemes
Tak cedhaki, manukmu malah lemes
Getem, getem getem, aku getem getem
Tak senggol senggol, manukmu malah ndhekem

Lk :
Ojo gemes dik, lagi males
Ojo getem dik, lagi anggrem
Ndhekam ndhekem howone lagi adem
Jo digegem, mengko mundak geregeten

reff :
Pr : Jare dicedhaki mas
Lk : Manukku manggung
Pr : Wayah esuk mas
Lk : Manukku manggung

Pr :
Ning nyatane, saiki malah wurung
Yen ra manggung mas
Luwih becik pulang kampung

Gemes, gemes gemes, aku gemes gemes
Tak cedhaki, manukmu malah lemes
Getem, getem getem, aku getem getem
Tak senggol senggol, manukmu malah ndhekem

Lk :
Ojo gemes dik, lagi males
Ojo getem dik, lagi anggrem
Ndhekam ndhekem howone lagi adem
Jo digegem, mengko mundak geregeten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *