Lir Pedote Banyu

Versi: Virgia

Ati seru ngarepaken
Biso kumpul riko maning
Nglalekno kabeh alangan
Mlaku nong dalan hang anyar

Mulo sun sing tau biso
Kadung urip tanpo riko
Mungkir roso hang sun gowo
Tulus sun njaluk sepuro

reff :
Isun yoro sing kepengin
Koyo banyu lan lengo
Hang isun arepi
Koyo lintang lan ulan

Biso keloronan,
Sun lan riko sesandhingan
Urip bebarengan,
Sampek mandege jaman
Lir pendote banyu,

Mulo sun sing tau biso
Kadung urip tanpo riko
Mungkir roso hang sun gowo
Tulus sun njaluk sepuro

reff :
Isun yoro sing kepengin
Koyo banyu lan lengo
Hang isun arepi
Koyo lintang lan ulan

Biso keloronan,
Sun lan riko sesandhingan
Urip bebarengan,
Sampek mandege jaman
Lir pendote banyu,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *