Koyo Uyah Ambi Banyu

Versi: Reny Farida

Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji
Koyo uyah ambi banyu
Dadi siji ring njero segoro

Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji
Koyo uyah ambi banyu
Dadi siji ring njero segoro

Asin rasane banyu segoro
Sampek mbesuke asine hang keroso
Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji

reff :
Ojo was-was, ugo ojo mamang
Awak isun mung kanggo riko

Tuluse ati, roso asih hang suci
Mung riko lan isun hang duweni

Alangan lan cobaan, hang teko nggudo
Sing biso medoteno taline roso
Gandengan tangan isun, ojo di cul culeno
Koyo uyah lan banyu, ono ring segoro

Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji
Koyo uyah ambi banyu
Dadi siji ring njero segoro

Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji
Koyo uyah ambi banyu
Dadi siji ring njero segoro

Asin rasane banyu segoro
Sampek mbesuke asine hang keroso
Semene lawase,
Isun lan riko dadi siji

reff :
Ojo was-was, ugo ojo mamang
Awak isun mung kanggo riko

Tuluse ati, roso asih hang suci
Mung riko lan isun hang duweni

Alangan lan cobaan, hang teko nggudo
Sing biso medoteno taline roso
Gandengan tangan isun, ojo di cul culeno
Koyo uyah lan banyu, ono ring segoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *