Keder Balike

Versi: Dian Prima

Kesiksa diri, kula difitnah laki
Nuduh kula nyeleweng karo tangga
Salah tanpa bukti,
Kakang ngajari rabi

Kegila-gila, tingkah lakune kula
Durung gawe salah, dilelara
Rusak jiwa raga,
Laki ora setia

reff :
Kula karo laki, emong gawe salah
Rumasa kula ora duwe wong tua

Dipegat ning laki, Sun keder balike
Bli duwe umah, Arep ngemprag ning sapa

Yen masih urip, Mimi lan mama
Bli mungkin sengsara

Kegila-gila, tingkah lakune kula
Durung gawe salah, dilelara
Rusak jiwa raga,
Laki ora setia

reff :
Kula karo laki, emong gawe salah
Rumasa kula ora duwe wong tua

Dipegat ning laki, Sun keder balike
Bli duwe umah, Arep ngemprag ning sapa

Yen masih urip, Mimi lan mama
Bli mungkin sengsara

Kesiksa diri, kula difitnah laki
Nuduh kula nyeleweng karo tangga
Salah tanpa bukti,
Kakang ngajari rabi

Kegila-gila, tingkah lakune kula
Durung gawe salah, dilelara
Rusak jiwa raga,
Laki ora setia

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *