Jowo Sumatra

Versi: Cak Dikin

Yen isih kurang welasku
Tak jaluk sing gede ngapuramu
Yen kurang tresnaku
Panyuwunku sing jembar atimu

Aku iki mung manungso
Sak dermo nglakoni ra kuoso
Tresnaku lan welasku
Ora pegat mung kanggo sliramu

Alam wis podo nyekseni
Tak kabehke welas ati iki
Ora bakal mbelenjani
Aku janji sehidup semati

Sak indrenging jagat royo
Raono wong ayu koyo ndiko
Ayo bareng andum tresno
Mugo langgeng jodo saklaminyo

reff :
Yen isih kurang welasku
Tak jaluk sing gede ngapuramu
Yen kurang tresnaku
Panyuwunku sing jembar atimu

Aku iki mung manungso
Sak dermo nglakoni ra kuoso
Tresnaku lan welasku
Ora pegat mung kanggo sliramu

Alam wis podo nyekseni
Tak kabehke welas ati iki
Ora bakal mbelenjani
Aku janji sehidup semati

Sak indrenging jagat royo
Raono wong ayu koyo ndiko
Ayo bareng andum tresno
Mugo langgeng jodo saklaminyo
Ayo bareng andum tresno
Mugo langgeng jodo saklaminyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *