Cukup Sakmene

Versi: Adistya Mayasari

Semene bain lorone ati
Sing pisan pindo riko ngeloro
Kari kepikir sampek sun gering
Welas hang bengen endi nyatane
Kariyo gampang nyulayani

Sing arep maning
Bangur tinggalen bain
Cukup semene riko lan isun
Karuan dewek ketimbang loro

reff :
Kurang paran awak isun
Sampek riko golek liyo
Welas sabar gatinisun
Yo mung kanggo riko
Yo mung kanggo riko

Apuwo riko sing keroso
Apuwo riko sing nerimo
Sakbenere kadung uwong hang bener
Ngeregani utowo gati

Tapi riko gok malah ngloro ati
Ninggal isun tanpo alasan

reff :
Kurang paran awak isun
Sampek riko golek liyo
Welas sabar gatinisun
Yo mung kanggo riko
Yo mung kanggo riko

Apuwo riko sing keroso
Apuwo riko sing nerimo
Sakbenere kadung uwong hang bener
Ngeregani utowo gati

Tapi riko gok malah ngloro ati
Ninggal isun tanpo alasan

Sakbenere kadung uwong hang bener
Ngeregani utowo gati
Tapi riko gok malah ngloro ati
Ninggal isun tanpo alasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *