Bengawan Banjir

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr :
Bengawan solo dadi saksi
Ndiko sumpah lan janji
Ora bakalan nyulayani
Kangmas tansah ngugemi

Ngendikamu ra gawe gelo
Wis ra bakal suloyo
Aku amung pasrah neng ndiko
Pasrah nganti jiwo rogo

Wis pitung sasi anggonku ngenten-ngenteni
Jarene bali
Suwe ra teko kabare nggandeng wong liyo
KOk kowe tego

Opo wis lali ngumbar sumpah sarto janji
Opo wis lali
Bengawan banjir tresnomu opo wis kintir
Wis ora mikir

Lk :
Sak tenane aku ra cidro
Saktenane aku sih tresno
Sumpah ora ono wong liyo
Amung ndiko

Sak tenane aku ra cidro
Saktenane aku sih tresno
Sumpah ora ono wong liyo
Amung ndiko

reff :
Pr :
Bengawan solo dadi saksi
Ndiko sumpah lan janji
Ora bakalan nyulayani
Kangmas tansah ngugemi

Ngendikamu ra gawe gelo
Wis ra bakal suloyo
Aku amung pasrah neng ndiko
Pasrah nganti jiwo rogo

Wis pitung sasi anggonku ngenten-ngenteni
Jarene bali
Suwe ra teko kabare nggandeng wong liyo
KOk kowe tego

Opo wis lali ngumbar sumpah sarto janji
Opo wis lali
Bengawan banjir tresnomu opo wis kintir
Wis ora mikir

Lk :
Sak tenane aku ra cidro
Saktenane aku sih tresno
Sumpah ora ono wong liyo
Amung ndiko

Sak tenane aku ra cidro
Saktenane aku sih tresno
Sumpah ora ono wong liyo
Amung ndiko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *