Theklek Kecemplung Kalen

Versi: Yeni Fadila ft. Rano Parno

Lk :
Theklek kecemplung kalen,
Tinimbang golek aluwung balen,dik
Pr :
Gulo tebu legi rasane,
Kulo niki mung manut wae

Lk :
Sego liwet sambele trasi,
Lego banget rasane ati,nduk
Pr :
Kembang mawar mekare sore,
Gage dilamar jo suwe suwe

Lk :
Numpak dokar ra ono kusire,
Pingine nglamar ra ono modale,wuk
Pr :
Kipas angin mutere alon,
Tiwas kepingin durung kelakon

Lk :
Peyek diremet remet,
Anggonmu ngenyek ojo banget banget,dik
Pr :
Wak bayan tangine rino,
Wong bebrayan ra mung modal tresno

Lk :
Awan awan budal nyambut gawe,
Prawan rondo ra ono bedane
Pr :
Rambut dowo rodo kriting,
Dudo joko ra pati penting

Lk : Dik aduh dik mbok yo sing sabar sedelo
Pr : Limang sasi, sabar anggonku ngenteni
Lk : Dik, aduh dik, aku isih golek bondo
Pr : Sing tak jaluk, sampeyan jo gawe gelo
Lk : Sumpah wani mati dik, tresnoku yo mung kowe
Pr : Aku yo mung wedi mas, engko kecanthol liyane

Lk :
Theklek kecemplung kalen,
Tinimbang golek aluwung balen,dik
Pr :
Gulo tebu legi rasane,
Kulo niki mung manut wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *