Tali Asmara

“Tali Asmara” versi Ernie Agustine

Wancine wus lingsir dalu
Angelangut sajroning pikirku
Nora liyo mung kelingan sliramu
Gawang gawang neng netraku

Tak kuciwo memanise
Rino wengi tansah anglam-lami
Soyo sumedot rasane ndadekke
Wong bagus tak impi impi

Aduh gusti paringono
Padhanging ati
Sewu loro sewu bronto
Naliko ketaman tali asmoro

Lintang lintang lan rembulan
Tingalono solahing wak mami
Moga sliramu mangerti
Tresnaku tulus sajroning batinku

reff :
Aduh gusti paringono
Padhanging ati
Sewu loro sewu bronto
Naliko ketaman tali asmoro

Lintang lintang lan rembulan
Tingalono solahing wak mami
Moga sliramu mangerti
Tresnaku tulus sajroning batinku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *