Nunggu Dudane

Versi: Nunung Alvi

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae, ning emane
Inget bae kasih sayange

Duh sayang, wis duwe rabi
Tapi priben sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

reff :
Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin
Tekade ngati,
Ora bakal luru ganti

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng dilakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Duh sayang, wis duwe rabi
Tapi priben sun bli bisa lali
Kaya kaya mending mati
Yen kula bli dadi sawiji

reff :
Sumpah ning batin
Yen kula bli dadi kawin
Tekade ngati,
Ora bakal luru ganti

Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng dilakoni

Jambu alas, manis rasane
Bagen lawas sun, arep nunggu dudane

Kuwayang yen bli kelakon
Turun tangis batin sun ketuwon
Inget bae, ning emane
Inget bae kasih sayange

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *