Layung Biru

Versi: Wulan

Yen nyawang layung biru
Inget pujaan kalbu
Ning hayalan kelingan waktu demenan
Wong loro numpak motor guyonan

Lawas kula hubungan
Isin ora seimbang
Apa mungkin kula bakale dikawin
Rumasa kula iki wong miskin

reff :
Udan banyu mata,
Netes ora ketada
Ati krasa lara
Demen ditinggal lunga
Sambat ning sapa

Layung layung biru
Kula nyuwun dibantu
Sampeaken salam kula
Rindu kelayu pengen ketemu

Senajana kula sekien ado-adoan
Tekade ning ati nunggu sampean

Lawas kula hubungan
Isin ora seimbang
Apa mungkin kula bakale dikawin
Rumasa kula iki wong miskin

reff :
[Dialog]
Nok..balik nok, jagate mendung, ya alloh…
Kegila gila temen jaregah-jaregah
Sing maune sing maune nok,…
Aja demen bocah kuen, ya alloh gusti…
Istighfar…istighfar nok..

Udan banyu mata,
Netes ora ketada
Ati krasa lara
Demen ditinggal lunga
Sambat ning sapa

Layung layung biru
Kula nyuwun dibantu
Sampeaken salam kula
Rindu kelayu pengen ketemu

Senajana kula sekien ado-adoan
Tekade ning ati nunggu sampean

Lawas kula hubungan
Isin ora seimbang
Apa mungkin kula bakale dikawin
Rumasa kula iki wong miskin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *