Lanange Jagat

Versi : Ini Damini

KAYA KAYANE LANGKA
[LANGKA MUNG BAE ANA]
WONG SEJAGAT BUANA
[IKU JARE SING MABOK CINTA]
BAGUS RUPA ALIM KAYA SATRIA ARJUNA OH…
CUMA PACARE KULA

AWAN BENGI KELINGAN
[BECIK BOKATAN EDAN]
SAMPE KLALEN NING MANGAN
[PADU AJA KLALEN PANGERAN]
PENASARAN SUNYANE MASUH BADAN LAMONAN OH…
CINTA BLI KELAKSANAN

reff :
OH..JUNJUNAN..[LANGKA LANGKA]
SING DADI IDAMAN..[LANGKA LANGKA]
SAKSI LINTANG LAN WULAN
KULA SAYANG SAMPEAN

OH..JUNJUNAN..[LANGKA LANGKA]
SING DADI IDAMAN..[LANGKA LANGKA]
SUMPAH PITU TURUNAN
KULA EMONG PISAHAN

SEJUTA HASRAT KULA
WIS KAYA SEKARAT
BATHIN KULA NGUCAP
SAMPEAN LANANGE JAGAT

KAYA KAYANE LANGKA
[LANGKA MUNG BAE ANA]
WONG SEJAGAT BUANA

[IKU JARE SING MABOK CINTA]
BAGUS RUPA ALIM KAYA SATRIA ARJUNA OH…
CUMA PACARE KULA

reff :
OH..JUNJUNAN..[LANGKA LANGKA]
SING DADI IDAMAN..[LANGKA LANGKA]
SAKSI LINTANG LAN WULAN
KULA SAYANG SAMPEAN

OH..JUNJUNAN..[LANGKA LANGKA]
SING DADI IDAMAN..[LANGKA LANGKA]
SUMPAH PITU TURUNAN
KULA EMONG PISAHAN

SEJUTA HASRAT KULA
WIS KAYA SEKARAT
BATHIN KULA NGUCAP
SAMPEAN LANANGE JAGAT

KAYA KAYANE LANGKA
[LANGKA MUNG BAE ANA]
WONG SEJAGAT BUANA
[IKU JARE SING MABOK CINTA]
BAGUS RUPA ALIM KAYA SATRIA ARJUNA OH…
CUMA PACARE KULA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *