Kapan Randane

Versi: Ipang Supendi

Wong demen kelingan bae
Sayang wis ana sing due
Rasa pegel ngentenane
Tek tunggu kapan rangdane

Sumpah mati demi tuhan
Cintane bli bakal ilang
Kakang wis pegel ngantenane
Kapan bae nok rangdane

reff :
Nangapa ati bli demen wong sejen
Cintane suci bli bisa klalen

Nok wong ayu kakang sabar ngenteni
Senajana sira wis due laki

Sumpah mati demi tuhan
Cintane bli bakal ilang
Kakang wis pegel ngantenane
Kapan bae nok rangdane

reff :
Nangapa ati bli demen wong sejen
Cintane suci bli bisa klalen

Nok wong ayu kakang sabar ngenteni
Senajana sira wis due laki

Wong demen kelingan bae
Sayang wis ana sing due
Rasa pegel ngentenane
Tek tunggu kapan rangdane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *