Kapan Dolane

Versi: Ika Julia

Sedih rasane ati kesepian
Laka anane kakang ning iringan
Urip kayane bli due raga

Kapan dolane duh pujaan ati
Awan lan bengi kula nganti nganti
Pegel ngenteni sampean siji
Sedih rasane ati kesepian

reff :
Mengkenen temen
Wong lagi demen
Yen bli ketemu
Sedina rasane kangen

Slalu kebayang mesra demenan
Yen wis kesanding rasane sungkan pisahan
Sedih ganti seneng
Lamun cinta wis kelakon

Kapan dolane duh pujaan ati
Awan lan bengi kula nganti nganti
Pegel ngenteni sampean siji
Sedih rasane ati kesepian

reff :
Mengkenen temen
Wong lagi demen
Yen bli ketemu
Sedina rasane kangen

Slalu kebayang mesra demenan
Yen wis kesanding rasane sungkan pisahan
Sedih ganti seneng
Lamun cinta wis kelakon

Sedih rasane ati kesepian
Laka anane kakang ning iringan
Urip kayane bli due raga

Kapan dolane duh pujaan ati
Awan lan bengi kula nganti nganti
Pegel ngenteni sampean siji
Sedih rasane ati kesepian

reff :
Mengkenen temen
Wong lagi demen
Yen bli ketemu
Sedina rasane kangen

Slalu kebayang mesra demenan
Yen wis kesanding rasane sungkan pisahan
Sedih ganti seneng
Lamun cinta wis kelakon

Kapan dolane duh pujaan ati
Awan lan bengi kula nganti nganti
Pegel ngenteni sampean siji
Sedih rasane ati kesepian

reff :
Mengkenen temen
Wong lagi demen
Yen bli ketemu
Sedina rasane kangen

Slalu kebayang mesra demenan
Yen wis kesanding rasane sungkan pisahan
Sedih ganti seneng
Lamun cinta wis kelakon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *