Tol Semarang

Versi: Nurhana

Krapyak nganti banyumanik
Tol semarang dadi bebalenku
Keloke dalan kang endah
Anyekseni janji prasetyoku

Jroning mobil amirsani
Sesawangan endah anglam-lami
Gunung gunung pating glebyar
Duh lampune, lampu kang sumunar

Opo maneh puncak gombel
Soyo endah lamun uwis dalu
Eling dalan tol semarang
Ku kangen marang sliramu

Nadyan urung nikah niku nambah greget
Wong kang nandang wuyung
Sarwo endah ra maido
Dunyo iki duweke wong loro

reff :
Krapyak nganti banyumanik
Tol semarang dadi bebalenku
Keloke dalan kang endah
Anyekseni janji prasetyoku

Jroning mobil amirsani
Sesawangan endah anglam-lami
Gunung gunung pating glebyar
Duh lampune, lampu kang sumunar

Opo maneh puncak gombel
Soyo endah lamun uwis dalu
Eling dalan tol semarang
Ku kangen marang sliramu

Nadyan urung nikah niku nambah greget
Wong kang nandang wuyung
Sarwo endah ra maido
Dunyo iki duweke wong loro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *