Puspa

Versi: Dini Aditama

Kowe sing paling ngganteng
Aku nengkene coba sawangen
Eneng wanito karo kowe
sing kesengsem

Kowe sing paling bagus
Coba delengen to awakku
Nengkene eneng aku
Sing tresno sliramu

Snadyan aku iki wis ngerti
Kowe eneng sing nduwe
Nanging aku gelem
Ngenteni kowe

Ojo ojo kowe nampik tresnoku
Ojo sumelang tulusing atiku
Aku tansah setyo ngenteni
Kowe dadi pacarku…

Ojo ojo nggawe gelo atiku
Ojo ojo kok gadekne pacarmu
Putusno hubungan mu iku
Terus nembung i love you, mring aku

reff :
Snadyan aku iki wis ngerti
Kowe eneng sing nduwe
Nanging aku gelem
Ngenteni kowe

Ojo ojo kowe nampik tresnoku
Ojo sumelang tulusing atiku
Aku tansah setyo ngenteni
Kowe dadi pacarku…

Ojo ojo nggawe gelo atiku
Ojo ojo kok gadekne pacarmu
Putusno hubungan mu iku
Terus nembung i love you, mring aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *