Ting Ting Ting Es

Versi : Dian Marshanda

Ting ting ting ting es, Abang abang setrup
MCne rembes, ora tau raup
Ting ting ting ting es, Abang abang setrup
MCne rembes, ora tau raup

Mulane nek wis tangi, Cepet nong kamar mandi
Gosok untu nek metu cik gak mambu
Sabunen awakmu kuwikono ambek banyu
Ben resik lan ngganteng rupane

Ting ting ting ting es, abang abang setrup
Awakmu rembes, ora tau raup
Ting ting ting ting es, abang abang setrup
Awakmu rembes, ora tau raup

Arep ning endi endi, Nggaweo minyak wangi
Semproten kelekmu kanan kiri, Supoyo ora lebus
Koyo ambune wedhus
Pancene ora tau adus

reff :
Pingin bojo ayu, Awakmu malah deru
Ning ngisor wit waru, Nggolek impen nomer jitu

Wong kepingin sugih, Awakmu tambah cothe
Ora nyambut gawe, Nggolek dalane kere

Ojo ngunu gus, Ojo ngunu cak
Najan mbecak, Nanging pinter nggawe anak

Ting ting ting ting es, Abang abang setrup
MCne rembes, ora tau raup
Ting ting ting ting es, Abang abang setrup
MCne rembes, ora tau raup

Arep ning endi endi, Nggaweo minyak wangi
Semproten kelekmu kanan kiri, Supoyo ora lebus
Koyo ambune wedhus
Pancene ora tau adus

reff :
Pingin bojo ayu, Awakmu malah deru
Ning ngisor wit waru, Nggolek impen nomer jitu

Wong kepingin sugih, Awakmu tambah cothe
Ora nyambut gawe, Nggolek dalane kere

Ojo ngunu gus, Ojo ngunu cak
Najan mbecak, Nanging pinter nggawe anak

Najan mbecak, Nanging pinter nggawe anak
Najan mbecak, Nanging pinter nggawe anak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *