Tetesing Waspo

Versi: Sunyahni

Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso

Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso

reff :
Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso

Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *