Potretmu (manthous)


Manthous_2
Versi: Manthous

Iki potretmu,
Kang dak tompo bareng lan layangmu..
Bungahing ati,
Ora koyo ing naliko iku..

Margo potretmu,
Biso gawe ayeme atiku..
Tansah sumanding,
Ora pisah soko ing tanganku..

Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..

reff :
Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ivzuuich]
[ar: Manthous]
[ti: Potretmu]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.05]Potretmu
[00:00.05]by: Manthous
[00:27.05]
[00:29.85]>>>
[00:30.85]>>
[00:31.85]>
[00:32.85]Iki potretmu,
[00:38.45]Kang dak tompo
[00:41.00]bareng lan layangmu..
[00:46.41]Bungahing ati,
[00:51.01]Ora koyo ing naliko iku..
[01:00.53]
[01:04.83]Margo potretmu,
[01:11.72]Biso gawe ayeme atiku..
[01:24.61]Tansah sumandhing,
[01:31.88]Ora pisah soko ing tanganku..
[01:42.46]
[01:47.83]Yen dak sawang,
[01:54.43]Dasar ayu pancen isih timur..
[02:05.82]Kiro-kiro antarane,
[02:17.70]Yuswo pitulikur..
[02:25.92]
[02:34.02]Banget kagetku,
[02:42.00]Bareng aku ketemu sliramu..
[02:53.17]Anggonmu potret,
[03:01.99]Lawase wus ono telung windu..
[03:11.90]
[03:42.73]>>>
[03:43.73]>>
[03:44.73]>
[03:45.73]Yen dak sawang,
[03:51.96]Dasar ayu pancen isih timur..
[04:04.27]Kiro-kiro antarane,
[04:15.36]Yuswo pitulikur..
[04:22.52]
[04:32.08]Banget kagetku,
[04:40.08]Bareng aku ketemu sliramu..
[04:51.87]Anggonmu potret,
[05:00.14]Lawase wus ono telung windu..
[05:14.82]
————-
Preview:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s