Potretmu (manthous)

“POTRETMU” Versi Manthous

Iki potretmu,
Kang dak tompo bareng lan layangmu..
Bungahing ati,
Ora koyo ing naliko iku..

Margo potretmu,
Biso gawe ayeme atiku..
Tansah sumanding,
Ora pisah soko ing tanganku..

Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..

reff :
Yen dak sawang,
Dasar ayu pancen isih timur..
Kiro kiro antarane,
Yuswo pitulikur..

Banget kagetku,
Bareng aku ketemu sliramu..
Anggonmu potret,
Lawase wus ono telung windu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *