Panjer Rino

Versi: Wiwid Sp.

Sawengi tan biso nendro
Gawang gawang katon aning netro
Tak sesuwun mugi enggal enjang
Kadosan ati sing kapang

Yen lintange panjer rino
Wus semburat sumunar ngalelo
Aku wus anganti anti tenan
Aneng stasiun balapan

Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

reff :
Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *