Njaluk Disurung

Versi: Richa feat Sangaji

[Dialog]
Pr : Mas, mreneo sediluk to, cepetan!
Lk : Ono opo to dik, dik? sajake kok puenting banget
Pr : Aku njaluk disurung, iki lho kok angel banget

Pr :
Nyuwun tulung mas kulo disurung
Disurung maju ben iso mlebu
Alon alon waton kelakon
Sampun dipekso aduh loro

Lk :
Wis tak surung dik, ora iso mlebu
Pancen uangel nganti kesel tanganku
Cilik banget ali-alimu
Kuwi tuku opo nemu…

Pr :
Ali-ali aku nemu jero dompetmu
Ono jenengmu karo jenenge pacarmu,
[tulkiyem]
Ali-alimu nggawe sakite atiku
Aku ra ngiro jebule kowe selingkuh

Lk :
Sing sabar dik, ojo nesu
Ali-ali iki aku nemu
Jenenge dik, podo jenengku
Wani sumpah aku ra selingkuh
Sumpah dik..

reff :
Pr :
Nyuwun tulung mas kulo disurung
Disurung maju ben iso mlebu
Alon alon waton kelakon
Sampun dipekso aduh loro

Lk :
Wis tak surung dik, ora iso mlebu
Pancen uangel nganti kesel tanganku
Cilik banget ali-alimu
Kuwi tuku opo nemu…

Pr :
Ali-ali aku nemu jero dompetmu
Ono jenengmu karo jenenge pacarmu,
[tulkiyem]
Ali-alimu nggawe sakite atiku
Aku ra ngiro jebule kowe selingkuh

Lk :
Sing sabar dik, ojo nesu
Ali-ali iki aku nemu
Jenenge dik, podo jenengku
Wani sumpah aku ra selingkuh
Sumpah dik..

Lk :
[Dialog]
Sumpah dik..samber gledek,
Aku ra bakal kliru,
cintaku tetep kanggo awakmu thok..thil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *