E Jamune

Versi: Nurhana ft. Boy Suro

Pr : E jamu.., jamune..
Pr : Badan sehat, awak kuat yen di ombe..
Lk : Mbakyu mbakyu sampeyan mriki kulo tumbasi
Pr : Monggo monggo sing pait opo sing legi..
Lk : Legi wae tambah eseme bakule
Pr : Jo sembrono mas, dadi gawe
Pr : Biso bengkok mas, wekasane..

Pr : E jamu.., jamune..cabe puyeng
Pr : Awak mriang biso ilang..
Lk : Mbakyu mabkyu tambah malih cabene puyang yu
Pr : Monggo monggo janji ora ndadak nganyang
Lk : Nganyang wae wong pengin nyanding bakule
Pr : Ojo ngono mas, ra prayogo
Pr : Ora jodho mas, dadi loro..

reff :
Pr : E jamu.., jamune..
Pr : Jamu kates, awak ethes sal lawase..
Lk : Mbakyu mbakyu tambah malih jamune kates
Pr : Jamu kates wong urip wajib sing bares
Lk : Bares wae wong naksir karo bakule..
Pr : Ojo ngono mas, ra ndrawasi
Pr : Yen mengkono mas, didukani..

Pr : E jamu.., jamune beras kencur
Pr : Awak kujur dadi mujur..
Lk : Mbakyu mbakyu tambah malih berase kencur yu
Pr : Monggo monggo manise koyo wong anggur
Lk : Yen kanggoku sing manis kuwi sliramu
Pr : Opo tenan mas, ngendikamu
Pr : Yen guyonan mas, ojo seru seru..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *