Pasrah Katresnan

Lirik Lagu Campursari ke-300
Versi: Ambar Wiranti

SAK TEMENE URIPKU IKI
DINO DINO TANSAH SEDIH
JRONING ATIKU NELONGSO
ORA ONO KANG NGGATEKNO

ANANE KOK KOYO NGENE
DADI KORBANE KATRESNAN
PRIO SING TAK TRESNANI
TAK KIRO TRESNANE SUCI
NYATANE CIDRO ING JANJI

reff :
JRONE ATIKU KEROSO
WIS ILANG RASANE TRESNO

AKU KANG WIS ORA SUCI
RA ONO WONG SING NGREGANI

LAMUN WIS TEKANE WENGI
TANSAH SEDIH JRONING ATI
KANTI PASRAH URIP IKI
NURUTI KAREPE ATI

TEKAN DALAN SING TAK LIWATI
DADI KUPU KUPU MALAM
DADI WANITO MURAHAN
DADI KORBANE MANUNGSO
PRIO KEBAK NAPSU DURJONO

reff :
JRONE ATIKU KEROSO
WIS ILANG RASANE TRESNO

AKU KANG WIS ORA SUCI
RA ONO WONG SING NGREGANI

LAMUN WIS TEKANE WENGI
TANSAH SEDIH JRONING ATI
KANTI PASRAH URIP IKI
NURUTI KAREPE ATI

TEKAN DALAN SING TAK LIWATI
DADI KUPU KUPU MALAM
DADI WANITO MURAHAN
DADI KORBANE MANUNGSO
PRIO KEBAK NAPSU DURJONO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *