Kotekan Lesung


KOTEKAN LESUNG
Ciptaan : didi kempot
Vokal : didi kempot
Produksi : NN

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Alu numpang ning lesung
Bubar panen pari disimpen ning lumbung

Kotekan lesung rame-rame
Lanang wadon tuwo enom cilik gede
Kabeh do sorak hore
Ora kroso wancine wis wayah sore

Beras ditapeni
Menir gabah yo dipilihi
Yen tak gagas jaman saiki
Sworo lesung wis ra nemoni

reff :

Saiki lesunge, wis malih dadi mesin
Wis ra nutu, parine podo digiling
Saiki alune, ugo wis dadi mesin
Ojo lali kuwi kabeh nggo pepeling

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung

reff :

Kotekan lesung rame-rame
Lanang wadon tuwo enom cilik gede
Kabeh do sorak hore
Ora kroso wancine wis wayah sore

Beras ditapeni
Menir gabah yo dipilihi
Yen tak gagas jaman saiki
Sworo lesung wis ra nemoni

reff :

Saiki lesunge, wis malih dadi mesin
Wis ra nutu, parine podo digiling
Saiki alune, ugo wis dadi mesin
Ojo lali kuwi kabeh nggo pepeling

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung

Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KDSss4PXPT8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s