Kotekan Lesung

Versi: didi kempot

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Alu numpang ning lesung
Bubar panen pari disimpen ning lumbung

Kotekan lesung rame-rame
Lanang wadon tuwo enom cilik gede
Kabeh do sorak hore
Ora kroso wancine wis wayah sore

Beras ditapeni
Menir gabah yo dipilihi
Yen tak gagas jaman saiki
Sworo lesung wis ra nemoni

reff :
Saiki lesunge, wis malih dadi mesin
Wis ra nutu, parine podo digiling
Saiki alune, ugo wis dadi mesin
Ojo lali kuwi kabeh nggo pepeling

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung

reff :
Kotekan lesung rame-rame
Lanang wadon tuwo enom cilik gede
Kabeh do sorak hore
Ora kroso wancine wis wayah sore

Beras ditapeni
Menir gabah yo dipilihi
Yen tak gagas jaman saiki
Sworo lesung wis ra nemoni

reff :
Saiki lesunge, wis malih dadi mesin
Wis ra nutu, parine podo digiling
Saiki alune, ugo wis dadi mesin
Ojo lali kuwi kabeh nggo pepeling

Kotekan lesung nutu pari
Gotong royong sayuk rukun sing utami
Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung
Pari numpang ning lesung
Bubar panen pari diusung ning njero lumbung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *