Cucak Rowo (didi kempot)



Versi: Didi Kempot

LK:
KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..

PR:
IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

LK:
JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

PR:
MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..

reff:
LK:
KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..

PR:
IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

LK:
JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

PR:
MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
———————-
[ver: lyrics]
[id: nwqsohci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Cucak Rowo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:00.03]Cucak Rowo
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]LK: KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
[00:33.93]LK: MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
[00:40.74]LK: KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
[00:46.27]LK: GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..
[00:52.05]
[00:53.47]PR: IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
[00:58.00]PR: WONG TUWO RABI PERAWAN..
[01:04.02]PR: PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
[01:09.80]PR: AMERGO WEDI KARO MANUK’E..
[01:15.46]
[01:17.32]LK: JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
[01:21.86]LK: WONG TUWO RABI PERAWAN..
[01:27.94]LK: PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
[01:34.40]LK: AMERGO WEDI KARO MANUK’E..
[01:39.55]
[01:41.17]PR: MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
[01:45.95]PR: CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
[01:51.67]PR: BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
[01:57.56]PR: YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
[02:03.53]
[02:25.09]>>>
[02:26.09]>>
[02:27.09]>
[02:28.09]LK: KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
[02:33.39]LK: MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
[02:39.58]LK: KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
[02:45.59]LK: GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..
[02:50.95]
[02:52.68]PR: IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
[02:57.83]PR: WONG TUWO RABI PERAWAN..
[03:03.49]PR: PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
[03:09.39]PR: AMERGO WEDI KARO MANUK’E..
[03:14.72]
[03:16.59]LK: JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
[03:20.94]LK: WONG TUWO RABI PERAWAN..
[03:27.34]LK: PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
[03:33.43]LK: AMERGO WEDI KARO MANUK’E..
[03:38.64]
[03:40.32]PR: MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
[03:45.17]PR: CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
[03:51.37]PR: BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
[03:57.03]PR: YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
[04:03.67]PR: YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
[04:08.95]
————
Preview:

Advertisements

One thought on “Cucak Rowo (didi kempot)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s