Cucak Rowo (didi kempot)

“Cucak Rowo” Versi Didi Kempot

LK:
KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..

PR:
IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

LK:
JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

PR:
MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..

reff:
LK:
KU COBA COBA MELEMPAR MANGGIS,
MANGGIS KULEMPAR MANGGA KU DAPAT..
KU COBA COBA MELAMAR GADIS,
GADIS KU LAMAR JANDA KUDAPAT..

PR:
IKI PIYE IKI PIYE IKI PIYE,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

LK:
JAMANE JAMANE JAMAN EDAN,
WONG TUWO RABI PERAWAN..
PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE,
AMERGO WEDI KARO MANUK’E..

PR:
MANUK’E MANUK’E CUCAK ROWO,
CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE..
BUNTUTE SING AKEH WULUNE,
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..
YEN DIGOYANG SERR..SERR ADUH PENAK’E..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *