Waduk Gondang

Versi : Ambar Wiranti

Pancen endah disawang
Wadhuk nggondang kalebu lokasi
Kesengsem atiku yen nyawang
Wadhuk nggondang pancen katon asri

Tansoyo dino minggu
Sing dho plesir podho numpak prahu
Senenge atiku rasane
Ora kroso jebul wayahe wis sore

[Tiwul dik, soko lamongan]
Nadyan ra kumpul, aku tetep sayang
[Tiwul dik, soko njombang]
Suwe ra pethuk, aku malah tambah sayang

[Nggresik dik, suroboyo]
Kalah disik mas,riko ojo gelo
[Tarik dik, sidoarjo]
Nek ngelirik, ojo duweke konco

reff :
Pancen endah disawang
Wadhuk nggondang kalebu lokasi
Kesengsem atiku yen nyawang
Wadhuk nggondang pancen katon asri

Tansoyo dino minggu
Sing dho plesir podho numpak prahu
Senenge atiku rasane
Ora kroso jebul wayahe wis sore

[Tiwul dik, soko lamongan]
Nadyan ra kumpul, aku tetep sayang
[Tiwul dik, soko njombang]
Suwe ra pethuk, aku malah tambah sayang

[Nggresik dik, suroboyo]
Kalah disik mas,riko ojo gelo
[Tarik dik, sidoarjo]
Nek ngelirik, ojo duweke konco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *