Padu Sampek Entek

Versi: Mami Okta ft. Cak Tawar

Pr : Papi…..
Lk : Opo mami….
Pr : Dek bengi kowe ning ngendi
Lk : Maaaamiiii
Pr : Opo yoh papi..
Lk : Dek bengi aku ning mburi

Pr : Ning mburi perlu opo, atiku kok curigo
Lk : Nggonmu ngomong, mbok ojo sembrono
Pr : Jenenge wong bebrayan, tandane aku sayang
Lk : Bebrayan kok lanang podo lanang

Pr : Ngomongmu ojo ngunu
Lk : Opo omongku keliru
Pr : Minggato
Lk : Opo tego
Pr : Timbang nyepeti moto

Pr :
Mbok elingo semono
Kenalan karo aku
Pacaran ning ngisor wit randu

Lk :
Aku eling toh mami
Dek naliko semono
Pancen tak alap patimu

reff :
Pr : Papi…..
Lk : Opo mami….
Pr : Dek bengi kowe ning ngendi
Lk : Maaaamiiii
Pr : Opo yoh papi..
Lk : Dek bengi aku ning mburi

Pr : Ning mburi perlu opo, atiku kok curigo
Lk : Nggonmu ngomong, mbok ojo sembrono
Pr : Jenenge wong bebrayan, tandane aku sayang
Lk : Bebrayan kok lanang podo lanang

Pr : Ngomongmu ojo ngunu
Lk : Opo omongku keliru
Pr : Minggato
Lk : Opo tego
Pr : Timbang nyepeti moto

Pr :
Mbok elingo semono
Kenalan karo aku
Pacaran ning ngisor wit randu

Lk :
Aku eling toh mami
Dek naliko semono
Pancen tak alap patimu

Aku eling toh mami
Sampek dicekel pulisi
Telung dino ono njero bui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *