Kopi Opo Susu

Versi: Rosy Wulandari

Malam minggu ngenteni sopo
Sing ditunggu kok ora teko
Teko ning omah atiku loro
Loro atiku marang sliramu

Kecipir mas, mrambat ning kawat
Senajan ra mampir pokok’e liwat
Liwat ngarep dalan omahku
Ati sumpek mas, mergo ora ketemu

[Ngombe kopi, opo mimik susu dik]
Aku pingin mas, wedang jahene
[Milih iki, opo sing iku dik]
Aku milih mas, sing enak rasane

[Mangan tahu, opo mangan tempe dik]
Aku pingin mas, mangan keripik’e
Sliramu tak enteni
Isih seneng opo wis mari

reff :
Malam minggu ngenteni sopo
Sing ditunggu kok ora teko
Teko ning omah atiku loro
Loro atiku marang sliramu

Kecipir mas, mrambat ning kawat
Senajan ra mampir pokok’e liwat
Liwat ngarep dalan omahku
Ati sumpek mas, mergo ora ketemu

[Ngombe kopi, opo mimik susu dik]
Aku pingin mas, wedang jahene
[Milih iki, opo sing iku dik]
Aku milih mas, sing enak rasane

[Mangan tahu, opo mangan tempe dik]
Aku pingin mas, mangan keripik’e
Sliramu tak enteni
Isih seneng opo wis mari

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *