Keluyuran (arum khotifah)

Versi: Arum Khotifah

Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *