Keluyuran (arum khotifah)


Arum-Khotifah_1
Versi: Arum Khotifah

Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bcbvbbsw]
[ar: Arum Khotifah]
[ti: Keluyuran]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[00:01.54]Keluyuran
[00:26.54]Versi : Arum Khotifah
[00:29.54]
[00:32.54]>>>
[00:33.54]>>
[00:34.54]>
[00:35.54]Mendhung kidul ora udan,
[00:39.19]Kadhung ucul ra kudhungan,
[00:43.16]Golek golek neng kenjeran..
[00:50.06]Ono sing dudo, ono sing bujang
[00:53.40]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[00:57.03]Kari milih keleleran..
[01:03.98]Budhal esuk mulihe sore,
[01:07.24]Motone ngantuk kroso pegele,
[01:10.98]Ceklak cekluk sentoyongan..
[01:17.40]Udane deres kuntule ngombe,
[01:20.60]Disawang pantes ra melu nduwe,
[01:24.18]Aduh aduh oh kasiyan..
[01:30.03](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[01:37.34]Podho nggolek gandengan..
[01:43.65](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[01:50.86]Lanang wadon ing dalanan..
[01:56.93]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[02:06.44]Lanang wadon ing dalanan..
[02:15.65]Aduh asoy enak tenan..
[02:22.03]
[02:31.63]>>>
[02:32.63]>>
[02:33.63]>
[02:34.63]Mendhung kidul ora udan,
[02:38.35]Kadhung ucul ra kudhungan,
[02:42.17]Golek golek neng kenjeran..
[02:49.06]Ono sing dudo, ono sing bujang
[02:52.42]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[02:55.91]Kari milih keleleran..
[03:02.98]Budhal esuk mulihe sore,
[03:06.06]Motone ngantuk kroso pegele,
[03:09.57]Ceklak cekluk sentoyongan..
[03:16.10]Udane deres kuntule ngombe,
[03:19.54]Disawang pantes ra melu nduwe,
[03:23.08]Aduh aduh oh kasiyan..
[03:29.67](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[03:36.65]Podho nggolek gandengan..
[03:42.97](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[03:49.83]Lanang wadon ing dalanan..
[03:56.28]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[04:05.83]Lanang wadon ing dalanan..
[04:15.06]Aduh asoy enak tenan..
[04:21.60]
[04:30.88]>>>
[04:31.88]>>
[04:32.88]>
[04:33.88]Mendhung kidul ora udan,
[04:38.04]Kadhung ucul ra kudhungan,
[04:41.26]Golek golek neng kenjeran..
[04:47.82]Ono sing dudo, ono sing bujang
[04:51.15]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[04:54.73]Kari milih keleleran..
[05:01.84]Budhal esuk mulihe sore,
[05:04.57]Motone ngantuk kroso pegele,
[05:08.00]Ceklak cekluk sentoyongan..
[05:14.48]Udane deres kuntule ngombe,
[05:17.71]Disawang pantes ra melu nduwe,
[05:21.14]Aduh aduh oh kasiyan..
[05:27.78](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[05:34.69]Podho nggolek gandengan..
[05:41.43](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[05:47.91]Lanang wadon ing dalanan..
[05:54.30]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[06:04.12]Lanang wadon ing dalanan..
[06:14.87]Aduh asoy enak tenan..
[06:21.28]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Keluyuran (arum khotifah)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s