Kebacut

Versi: Dyah Probo Rini

Lk :
Bejo temen dik, awak iki
Mlaku mlaku ketemu sliramu
Bocah ayu dik, denok deblong
Awak lencir kuning anemu giring

Menyang ngendi dik, menyang ngendi
Ijen wae opo ora wedi
Kebeneran dik, kebeneran
Yen pancen isih ijen, aku sing ngancani

Pr :
Mengko disik yo mas yo, mengko disik
Nopo sampeyan pun tepang kalih kulo
Ora becik yo mas yo, ora becik
Durung tepang sampean kok wani nggudo

Lk :
Opo iyo, yo dik yo, opo iyo
Yen mangkono tak takon jenengmu sopo
Wangsulono yo dik yo, wangsulono
Asmamu bakal tak catet jroning dodo

Pr :
Alon disik mas, alon disik
Opo riko ora getun mburi
Aku iki mas, ora siji
Sing tak kandhut iki wis telung sasi

reff :
Lk :
Bejo temen dik, awak iki
Mlaku mlaku ketemu sliramu
Bocah ayu dik, denok deblong
Awak lencir kuning anemu giring

Menyang ngendi dik, menyang ngendi
Ijen wae opo ora wedi
Kebeneran dik, kebeneran
Yen pancen isih ijen, aku sing ngancani

Pr :
Mengko disik yo mas yo, mengko disik
Nopo sampeyan pun tepang kalih kulo
Ora becik yo mas yo, ora becik
Durung tepang sampean kok wani nggudo

Lk :
Opo iyo, yo dik yo, opo iyo
Yen mangkono tak takon jenengmu sopo
Wangsulono yo dik yo, wangsulono
Asmamu bakal tak catet jroning dodo

Pr :
Alon disik mas, alon disik
Opo riko ora getun mburi
Aku iki mas, ora siji
Sing tak kandhut iki wis telung sasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *