Bingung (dyah probo rini)

Versi: Dyah Probo Rini

Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..

reff :
Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *