Bingung (dyah probo rini)


Dyah-Probo-Rini
Versi: Dyah Probo Rini

Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..

reff :
Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
—————–
[ver: lyrics:
[id: puzhopcv]
[ar: Dyah Probo Rini]
[ti: Bingung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.01]Bingung – Dyah Probo Rini
[00:30.01]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Aduh bingunge atiku,
[00:41.03]Telung ndino durung ketemu..
[00:50.51]Sakben bengi ora biso turu,
[00:55.93]Aku eling kenangan sliramu..
[01:04.00]Naliko sih nyandhing aku,
[01:10.92]Kowe janji tresnamu nang aku..
[01:19.04]Abot entheng dilakoni,
[01:24.46]Janji sumpah tumekaning pati..
[01:32.92]
[01:36.16]Luhku netes neng dhodho,
[01:42.20]Gemeter rasane asmoro..
[01:53.57]Sumpahmu nangsang neng rogo,
[02:01.10]Nanging atiku wedi tinggalno..
[02:10.74]
[02:16.53]Aduh kangmas pepujanku,
[02:23.57]Ojo lalekno sumpah janjimu..
[02:33.08]Aku tresno mring sliramu,
[02:41.66]Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
[02:50.75]
[03:12.08]>>>
[03:13.08]>>
[03:14.08]>
[03:15.08]Aduh bingunge atiku,
[03:20.36]Telung ndino durung ketemu..
[03:27.52]Sakben bengi ora biso turu,
[03:32.25]Aku eling kenangan sliramu..
[03:38.16]Naliko sih nyandhing aku,
[03:44.12]Kowe janji tresnamu nang aku..
[03:50.78]Abot entheng dilakoni,
[03:55.26]Janji sumpah tumekaning pati..
[04:01.36]
[04:03.61]Luhku netes neng dhodho,
[04:06.97]Gemeter rasane asmoro..
[04:14.42]Sumpahmu nyangsang neng rogo,
[04:18.96]Nanging atiku wedi tinggalno..
[04:26.05]Aduh kangmas pepujanku,
[04:30.84]Ojo lalekno sumpah janjimu..
[04:37.62]Aku tresno mring sliramu,
[04:42.61]Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
[04:48.14]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s