Selintutan

Versi: Brodin ft. Wiwik Sagita

PR :
AKU EMOH, AKU EMOH, AKU RA SUDI
SABEN DINO MIKIR TERUS DADI ATI
DLANGGU MAS MOJOKERTO, TULAAN PACITAN
SLIRAMU MUNG KATRESNAN, LHA KOK SLINTUTAN

LK :
DENOK SAYANG, DENOK SAYANG PANCEN SALAHKU
SAIKINE TERUS TERANG MRING SLIRAMU
KAWITANE KANGMAS,YO AMUNG SEMBRANAN
RA TAK ANGGEP TEMENAN, KOK KEBLABASAN

REFF :
PR :
SUMPEK SUMPEK, ATIKU SUMPEK
TAK PIKIR PIKIR, TAK PIKIR PIKIR KOK TAMBAH JUDEG,
TRESNO ONO LATI,KANG MAS WIS BLENJANI,
LORO ATI DITINGGAL SEORANG DIRI

REFF:
LK :
NYEBAR NYEBAR, GODHONG KORO
MBOK YO SING SABAR, AKU JANJI RA NEKO NEKO
JANJI NAN SETIA,TAK KAN PERNAH SIRNA
JANJIKU SUCI TERTANAM DALAM HATI

PR :
KAN KU PEGANG JANJI SETIAMU
JANGAN SAMPAI BOHONGI AKU

LK :
DENGARKANLAH ISI HATIKU
TETEP TRESNO MRING SLIRAMU

REFF:
PR :
AKU EMOH, AKU EMOH, AKU RA SUDI
SABEN DINO MIKIR TERUS DADI ATI
DLANGGU MAS MOJOKERTO, TULAAN PACITAN
SLIRAMU MUNG KATRESNAN, LHA KOK SLINTUTAN

LK :
DENOK SAYANG, DENOK SAYANG PANCEN SALAHKU
SAIKINE TERUS TERANG MRING SLIRAMU
KAWITANE KANGMAS,YO AMUNG SEMBRANAN
RA TAK ANGGEP TEMENAN, KOK KEBLABASAN

REFF :
PR :
SUMPEK SUMPEK, ATIKU SUMPEK
TAK PIKIR PIKIR, TAK PIKIR PIKIR KOK TAMBAH JUDEG,
TRESNO ONO LATI,KANG MAS WIS BLENJANI,
LORO ATI DITINGGAL SEORANG DIRI

REFF:
LK :
NYEBAR NYEBAR, GODHONG KORO
MBOK YO SING SABAR, AKU JANJI RA NEKO NEKO
JANJI NAN SETIA,TAK KAN PERNAH SIRNA
JANJIKU SUCI TERTANAM DALAM HATI

PR :
KAN KU PEGANG JANJI SETIAMU
JANGAN SAMPAI BOHONGI AKU

LK :
DENGARKANLAH ISI HATIKU
TETEP TRESNO MRING SLIRAMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *