Ojo Dumeh (nonik aprilia)

Versi: Nonik Aprilia

Pancene wis nyoto
Wong urip ning ngalam ndunyo
Murih tentrem lan raharjo

Becik nduweni kaweruh
Ugo sedyo lan makaryo
Jujur tansah wedi cidro

Banjur yen tinoko
Werdine telung prakoro
Winasis arto lan wiryo

Ngungkurke tumindak nisto
Sami sami den prediyo
Nengenke laku utomo

reff :
Ora angel, linakon waton ra ngewel
Penting tegen, nyambut gawe suwih rigen
Yen mung nyawang sarwo sarwi katon gampang

Ora damang, tansah luput yen tumandang
Isih maneh, urip pisan ojo dumeh
Tanpo noleh wong liyo dianggep remeh

Nadyan kuoso,
Mbondo jo ngendak wong liyo
Bakal gelo, wineleh sang moho kuoso

reff :
Pancene wis nyoto
Wong urip ning ngalam ndunyo
Murih tentrem lan raharjo

Becik nduweni kaweruh
Ugo sedyo lan makaryo
Jujur tansah wedi cidro

Banjur yen tinoko
Werdine telung prakoro
Winasis arto lan wiryo

Ngungkurke tumindak nisto
Sami sami den prediyo
Nengenke laku utomo

reff :
Ora angel, linakon waton ra ngewel
Penting tegen, nyambut gawe suwih rigen
Yen mung nyawang sarwo sarwi katon gampang

Ora damang, tansah luput yen tumandang
Isih maneh, urip pisan ojo dumeh
Tanpo noleh wong liyo dianggep remeh

Nadyan kuoso,
Mbondo jo ngendak wong liyo
Bakal gelo, wineleh sang moho kuoso

2 comments

  • Sekedar membetulkan ejaan Jawa yang benar:

    Pancene wis nyata
    Wong urip ning ngalam ndonya
    Murih tentrem lan raharja

    Becik nduweni kaweruh
    Uga sedya lan makarya
    Jujur tansah wedi cidra

    Banjur yen tinuku
    Werdine telung prakara
    Winasis arta lan wirya

    Ngungkurke tumindak nista
    Sami sami den prediya
    Nengenke laku utama

    reff :
    Ora angel, linakon waton ra ngewel
    Penting tegen, nyambut gawe suwih rigen
    Yen mung nyawang sarwa sarwi katon gampang

    Ora damang, tansah luput yen tumandang
    Isih maneh, urip pisan aja dumeh
    Tanpa noleh wong liya dianggep remeh

    Nadyan kuwasa,
    Mbondo ja ngendak wong liya
    Bakal gela, wineleh sang maha kuwasa

    reff :
    kembali ke atas..pancene wis nyoto…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *