Ngunduh Layangan

Versi: Cak Dikin

Del ndedel kae muluk
Wah layangane warno warno dapukane
Del ndedel kae mumbul
Wah layangane manco warno pulasane

Bat tobat becike
Wah aku nggumun
Koyo kupu lan satelit
Sekuter nogo lan kinjeng

Kae montore mabur
Jejer jaran sembrani
Ojo nyangkut, bareng wae
Dimen awet ora pedot benange

reff :
Del ndedel kae muluk
Wah layangane warno warno dapukane
Del ndedel kae mumbul
Wah layangane manco warno pulasane

Bat tobat becike
Wah aku nggumun
Koyo kupu lan satelit
Sekuter nogo lan kinjeng

Kae montore mabur
Jejer jaran sembrani
Ojo nyangkut, bareng wae
Dimen awet ora pedot benange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *