Kero

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

reff :
Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu prawan

Pr :
Tuku manggis ning kutho paris
Kulo gadis sih kinyis kinyis

Lk :
Tuku jenang ning deso plampang
Kulo lanang sih tintang tintang

Pr :
Tuku sandal ning kutho kendal
Baru kenal tangannya nakal

Lk :
Pohon dadap kuambil lima
Mohon maaf tidak sengaja

Pr :
Sudah lima kok satu lagi
Tak sengaja kok dibaleni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *