Tresno Sejati (wiwid)

Versi: Wiwid

Koyo srengenge sing madangi ndunyo
Tanpo duwe roso nggresulo
Tresno romo ibu mung kanggo sliramu
Tansah mayungi ing lakune wektu

Pangundanganmu ngukir jiwo rogoku
Tansah gawe tentrem atiku
Kabeh pituturmu sing tansah tak gugu
Kanggo nglakoni urip kang satuhu

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *